Fina båten

Då sitter jag nu i båten. Vi ska strax bege oss till marstrand. Det blåser lite men solen lyser iaf. Känner mig väldigt trött dock. Men man piggnar väl till snart. Och Jennie tack för dina inlägg. He he jag undrade först vem det var. Men nu har jag i alla fall uppdaterat lite. Kul att skriva lite dagbok igen. Kram på er!

Lördag och underbart väder

Jaha då åker tåget från Borås nu då. Ska ner till min mor och bara njuta av min lediga helg. Vi ska nog ut med båten och bara mysa och dricka lite vin. Känns konstigt att åka någonstans utan min älskling. Men det är ju "bara" 6 dagar kvar. Sitter här på tåget och lyssnar på lite musik och så var jag tvungen att blogga lite. Jag skyller på Karlsson ha ha. Men skönt att veta att jag kan göra det på mobilen, så kan jag uppdatera helgen. Nu kommer dom och kollar biljetterna. Får väl skriva lite senare. Tappar nog snart sändningen. Puss puss

Underbara fredag!

Ja idag vaknade man runt 9 och gjorde frukost till mig och missarna. Sen satte jag igång med att diska och städa. Passade på att ringa efter lite bildelar till min pärla. En kompis dök upp strax efter kl 12 och så gjorde jag mig i ordning innan vi åkte till k-land och käkade lunch.


Sen skjutsade jag henne till jobbet och åkte till Fröknarna Karlsson och drack kaffe.


Sen kom Johansson och hälsade på. Vi åkte till Maxi och handlade lite smått och gott. Sen blev det kaffe hos moster.


Sen blev det hem och börja packa. Ska åka till min mor i morgon och blir det bra väder ska vi åka ut och sova i båten. Ska bli riktigt mysigt. Känns dock lite konstigt att älsklingen är hemma hela helgen och att vi inte ses förän om en vecka. Hmm... ja ja det får väl gå.


Nu ska jag ta och hoppa i sängen och hälsa på kudden. Upp tidigt och åka till tåget som tar mig till Gothenburg.

Ha det gott så länge!

Puss å Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0