Ja februari närmar sig med stormsteg!

Men fatta det är idag 107 dagar kvar till BF. Helt sjukt att säga det men fan va häftigt det ska bli!
Känner bebben en hel del nu. Idag har den varit igång mestadels hela dan. Kan ju bero på att jag suttit ner en hel del. Känns som att det kan bli en lättsövd bebbe när det rör på sig men när det stannar och står still...hmmm... mycket spännande =). Längtar så grymt mycket oavsett hur den här lill* kommer sova. Den kommer sova när den är trött och äta när den e hungrig.
Just nu sitter jag och tittar på Ullared. Henke är på Kielbåten ner till Hannofer. Med jobbet dock för att gå på maskinmässa. Så nu är jag själv fram till torsdag är det väl sagt.
I morgon kommer lilla mamma och hälsar på och sover över. Ska bli riktigt mysigt att bara hon och jag sitter här och myser. Var längesen vi var själva bara hon och jag. Ska visa henne dom små kläderna jag har köpt och vad vi hittade i Ullared förra helgen.
Jösses säger jag. Ullared e fan underbart men vad folk det var där. Ingen kö in men inne i butiken var det fam smockat med folk. Vi var väl där strax före 8 på morgonen och efter en timme så laddade vi batterierna med lite frukost och kaffe. Sen röjde vi vidare för allt som skulle inhandlas. Både till bebben och lite annat. Allt till sängen och vagnen är inhandlat. Täcken, kuddar, filtar, sängkläder, nappar, nappflaska osv.
Men man är väl långt ifrån klar men det känns som att det viktigaste är köpt iaf. Kläder och annat åker jag ner till våren och köper när man vet om det blir en pojk eller tös.
Nähä nu ska jag kolla vidare på tv. =)
Hej så länge!

Hmmm..

Oj oj vad jag e duktig på att skriva här...inte!
Men nu är jag här iaf.
Haft en hyffsat bra helg, bortsett från söndagen. Fick då ett riktigt utbrott igen. Herregud jag hoppas att dom hemska hormonerna går och gömmer sig långt borta när bebben har kommit. Iofs inte bara mitt fel att jag blir ledsen men det hjälper fan inte till att vara gravid heller. Älsklingen får stå ut med mycket kan jag säga. Även om han är anledningen emellanåt till att jag blir riktigt arg så tycker jag mest synd om honom. Att han fortfarande är kvar här är ett under.
Men men det är som det är nu och får stå ut med det ett tag till.
Nu har Anna kommit hit en stund innan jag ska åka till jobbet.
Hej hej så länge!

RSS 2.0