1:a advent!

Hoppas ni får en riktigt fin söndag!
Trots storm och regn.

Kram


Onsdag och snart 1:a advent!

Helt galet vad tiden går fort! Jag hinner inte riktigt med.
Och på fredag är Elin 9 månader! Hur f-n gick det till? Mitt lilla troll var ju nyss liten och skör?? Vi kom ju nyss hem från BB?? Måste dagarna gå så förbaskat fort? När man jobbade så gick ju inte dagarna fort direkt. Men nu hinner man inte ens gå upp innan man ska gå och lägga sig igen känns det som.
Idag ska vi hälsa på Isabelle och Elins kompis Casper. Vi ska gå på öppna förskolan och sen käka lite lunch. Ska bli supermysigt!
Så därför så bestämde jag mig för att gå upp lite tidigare idag. Och när jag kommer upp är det bara att sätta dig vid ett dukat frukostbord tillsammans med min älskling! Helt underbart!
Elin sover fortfarande. Så skönt att få lite tid för sig själv innan dagen drar igång. Hon vaknar och hostar en gång varje natt. Och i natt var kl bara halv 4. Men det försvinner med hjälp av att hon dricker lite vatten och får saltlösning i näsan. Börjar bli lite tröttsamt bara. Men det går väl över snart hoppas jag.
Senare i eftermiddag ska jag, Elin, Anna och Lena åka till Elins moster. Ska bli riktigt mysigt! Se hur hon har börjat pynta inför julen =).
Nu ska jag fortsätta mysa innan hon vaknar.
Ha en riktigt fin dag!
Puss och Kram
Mitt lilla troll 14e mars! Vad hände??

RSS 2.0