Värst vad veckan går fort!

Ja då var det måndag igen. Tyvärr en snorig och febrig måndag =(. Elin håller på att få nya tänder och som ett paket på posten kommer även snoret och febern. Tycker verkligen synd om alla barn som får tänder. Det kan inte vara nån höjdare alltså...Men men det blir väl en vana till slut =).
Har lyckats få i Elin lite gröt nu vid 10. Hon ville inte ens ha välling men gröt gick bra. Vilket jag inte trodde. Välling brukar ju funka bättre. Jaja bara hon äter nåt iaf =).
I helgen blev det lite jobb på lördagen. Nästa helg har jag ju tagit ledigt så det var ju väldigt bra att jag fick komma in lite extra. Igår var vi hos en vän till Henrik. Dom bjöd på lite mat och det var trevligt. Dom har en son som e 6 månader nu. Kan inte ens förstå att Elin har varit så liten?
Jag och Henrik pratade lite om det igår. Det gör nog alla försäldrar, men att hon har fått plats i min mage? Inte den storleken hon är nu iofs och tack och lov för det haha. Vi har väl inte ens förstått att vi är mamma och pappa nu för denna lilla solstråle. Undra när man fattar det? =)
Idag skulle vi träffat Jessica och barnen i stan. Men vill ju inte dra ut Elin till stan och riskera att smitta andra barn eller utsätta henne för mer bakterier heller för den delen. Jag är iofs inte så försiktig vad det gäller att träffa andra om folk vill ses när Elin e snuvig. Nu tror jag inte att denna snuvan smittar med tanke på tänderna men jag vet inte det kanske det gör?
Så idag blir det en hemmadag istället. Får dock ett litet snabbt besök av Elins moster idag. Hon har ett ärende här ute och kommer förbi efteråt och säger hej. Med hennes jobb är det sällan vi ses tyvärr men snart så blir det ändring på det =). Hoppas jag iaf!
Ikväll blir det Zumba! Det är så sjukt kul! Passet ligger dock lite sent men vad gör man inte för lite "egentid" hihi.
Nu gick larmet från sovrummet!
Ha en fin måndag!

Body Combat!

Japp det har jag, Hanna och syster tränat idag. Dock är det tråkigt att instruktören inte riktigt var vaken idag.
Hon märkte inte ens att det gick långsamt utan jag gick fram och frågade om det inte var lite långsamt? Jo det var det ju. Och så räknade hon fel och gjorde fel på massa ställen. Jag är mer eller mindre irriterad när jag går därifrån. Men men vi får väl hoppas att hon är mer vaken till nästa gång =). Bortsett från sjungandet så är hon en grym instruktör. Jämför nog med min syster när hon har kört pass. Missade vääääldigt sällan =).
Under dagen har vi inte gjort så värst mycket. Vi vaknade sent och det innebar att vi missade mammaträffen.
Men men vi behövde väl sova antagligen.
Vi fick iaf handlat idag men inte mycket mer än så.
Nu sover Elin gott och hoppas nu att hon inte vaknar i natt. Det gjorde hon igår natt och jag ignorerade henne och hon somnade om båda gångerna. Vill ju inte att hon ska vänja sig vid att äta på natten. Men man hör ju skillnad på gnäll och gråt. Så ibland ger jag med mig och går upp och fixar en flaska. Maten idag har varit lite lätt rörig.
Men oj här sitter jag och pratar sömn och matrutiner. =P
Jag ska nu gå och sova.
Natti Natti!
Puss & Kram

Onsdag morgon!

Ja och första natten på länge då Elin åter igen vaknar mitt i natten och vägrar somna om.
Upp och göra välling och sen somnar hon om. Men men hon e ju uppenbarligen hungrig så då är det inget jag direkt "oroar" mig för. Dock så blev gårdagen lite hattig vad det gäller maten så att hon va hungrig på natten kanske inte är så konstigt ändå.
Vi gick upp vid 8 tiden idag och har nu lagt henne en stund till så hon orkar leka på Leos idag.
Vi ska träffa Isabelle, Jonathan och Casper där. Alltid lika kul!
Sen när vi kommer hem så får jag nog allt ta tag i skottningen. Så kanske sambon blir stolt och glad när han kanske slipper skotta när han kommer hem =).
Nähä in i duschen och sen iväg.
Ha en fin onsdag så länge!
Kram

Alla hjärtans dag!

Nä vem behöver fira det? Jag tror minsann att jag får fixa till det med lite mys på fredag istället. Kanske lite suprise när han kommer hem? Ja det får det nog bli. Hoppas nu inte att han läser bloggen haha.
Henke har ju dragit uppåt landet igen. Vilket e förbannat tråkigt men jag tror att efter allt tjaffs och gnäll så kan det nog vara bra att sakna varandra lite. Jag måste fan skärpa till mig. Måste försöka få mer gjort här hemma när han e på jobbet. Ju mer jag gör ju närmare kommer vi ett färdigt resultat med Elins rum. Men fan tummen har ju gängat fast sig i arslet. Jag är nog tyvärr en livsnjutartyp. Och visst man ska njuta av sitt barn men nånstans så får man nog kliva ur den där bubblan. Det kommer nog även rädda förhållandet. Inte för att vi har det för jävla illa men att i princip gnabba eller tjaffsa varje dag det tär nåt fruktansvärt.
Visst man är två om detta men jag blir trött på mig själv att man inte får nåt gjort. Nä spark i arslet och dra ut den där jädra tummen så blir det snart klart.
Idag har vi promenerat upp till Emma, Hanna och Jonna. Elin sov ute i vagnen hela tiden så hon fick inte mycket lekt idag. Men hon sover ju så bra ute så det gör inte så mycket =). Efter mysstunden med Emma och barnen gick vi hem och lagade lite mat till oss tre. Mötte Henke som skulle åka och betala gymkortet. Fast det var nog lite mer i görningen där. Men eftersom jag inte lyckats ta mig iväg och köpa nåt så tyckte jag inte heller att han skulle behöva anstränga sig =). Han hade ju iaf tänkt att göra det. Och det räcker för mig. Jag älskar honom ändå =).
Elins morfar och Lena fick passa Elin en stund idag så att jag kunde ta mig iväg och träna. Det är så himla skönt att rensa skallen. Det blev Zumba idag =). Alltid lika kul!
Med tanke på vädret så gick det hyffsat långsamt hem. Liiite lätt halt typ överallt.
När jag gick inte för att hämta Elin så hade hon somnat i Lenas famn. Underligt att hon aldrig gör det hos oss bara =). Men men hon har somnat i sin säng nu där hon ska sova så det e ju bra. Hon var riktigt trött. Inte ofta som hon gråter när vällingen tar slut men det var nog mest för att hon var sjukt trött och ville sova.
Här har det snöat en hel del här, så jag ska nog ta en sväng med snöslungan i morgon =). Vi är ju ändå hyresvärdar så det måste ju skötas.
Jag vill gärna tipsa om en blogg jag börjat följa. Jag varnar dock känsliga läsare innan. Den handlar om Lisa och hennes kämpe till dotter Denise. Denise är född i v 23. Vid födseln vägde hon under 400 g och väger idag strax under 2 kilo. Jag läser varje dag för att uppdateras om hur det går för denna lilla kämpe. Hon är idag mellan 36 och 37 graviditetsveckan. Dom räknar väl se fram tills dess att hon är 40 v antar jag. Men som sagt det är intressant och spännande att följa. Ni hittar länken här i bloggar jag följer.
Nu ska jag kolla ett avsnitt av 112 och sen får jag nog sova med. Kommer väl i säng sent som vanligt men men =).
Ha en fin kväll!
Kram

Måndagar är ändå rätt bra =)

Ja iaf när man är hemma och njuter av sin lilla solstråle! Jag insåg nu att jag inte bloggat på vääääligt länge och ärligt talat har jag inte haft mycket vettigt att skriva om heller.
Elin sitter i sin stol och käkar rån och dricker vatten. Hur hon nu får i sig det efter en rejäl portion med gröt.
Den sista tiden har hon vaknat på nätterna och det har varit ett smärre helvete. På BVC säger ju att dom ska äta två mål mat om dagen men det har jag "ratat" för det har funkat så himla bra med maten. Vi äter ju bara ett lagat mål mat om dagen och hon får ju annat så som gröt eller fil på middan istället. Men nu så fick jag väl ge med mig för vi gick över till två mål om dagen och det har peppar, peppar funkat bra. Hon har inte vaknat på natten på nån vecka och det känns ju skönt. Så jag får väl erkänna att BVC hade rätt denna gången =).
Många gånger har jag inte lyssnat för att vi har skapat egna "rutiner". Vet att du skrattar nu Anna haha =)! (Ordet rutin är inte ett av mina favoritord)
Nu ska vi förbereda oss för en promenad i det fina vädret med Maria. Ska se om jag lyckas blogga lite mer senare idag. Har ju hänt en del sen i julas =).
Ha en fin måndag så länge! Kram

RSS 2.0