Nämen!

Det var det värsta i hästväg! Vi kan äntligen blogga i mobilen!! Gött när man inte e hemma eller om datorn e upptagen. Eller som nu när jag bara inte orkar sitta med datorn.

Jaha vad har hänt sen sist?
Skruttan har nu blivit 7 månader. Det går bara för fort. Man undrar verkligen vart tiden tar vägen. Jag har inte jobbat på över 8 månader?! Och snart är det dags att börja jobba igen. Det har jag verkligen ångest för. Och inte pga jobbet utan mest att jag inte får vara hemma med min ängel. Jag skulle kunna vara hemma med henne resten av livet. Inte för att jag e arbetsskygg utan för att jag älskar att vakna upp med henne och bara mysa hela dagarna. Jag kan inte tänka mig något annat. Men nån gång så måste man tillbaka till verkligheten. Så illa är det ju...

I måndags kom Elins mormor hit och hälsade på. Hon sov även över och vi hade en mysdag ihop =). På morgonen när blöjan var bytt så fick jag gå ut ur badrummet och stänga dörren och ut kommer Elin med en Frölunda matchtröja och pannband med fjädrar på =). Hur söt som helst fast det är ju fel lag! =). Nä Elin får hålla på vilket lag hon vill om hon ens kommer gilla hockey =). Bak på tröjan var hennes namn tryckt. Så gulligt!

Efter att mamma åkt hem så åkte jag och Elin ut till gällstad för att inhandla lite saker till hallen här uppe. Bilder kommer när det e klart =). Jag är superglad för inköpet på Haglunds.

Nehepp då var det dags att göra sig i ordning för en ny dag!
Hej så länge!


11 september 2011

Helt sjukt vad tiden går! Det är redan 10 år sen det hemska hände i New York. Jag minns det som igår. Vet att jag var hemma från skolan den dagen. Vaknade och satte på tvn till frukosten. Jag ser då det första planet som flyger in i ett av tornen. Jag tänkte att oj är det film såhär tidigt på 4an. Men till slut så insåg jag att det var nyheterna man tittade på och det var ju fruktansvärt att se detta. Och att det sen kommer ett plan till det e ju helt sjukt.
Mycket har hänt sen dess. Man är 10 år äldre och nu är man även mamma till den goaste och sötaste lilla tjejen i världen! Jag e så grymt stolt att vara mamma till denna lilla tös. Finns inget man mer kan önska sig av denna lilla =).
Så vad har hänt sen sist? Ja vi var ju på Leos Lekland sist jag skrev. Hade det inte varit för min frukansvärda migrän jag hade så hade nog dagen varit trevligare. Det var bara hem och lägga sig. På fredagen var jag inte mycket bättre. Var på kräftskiva på kvällen och det var ju rätt trevligt. Men jag kände mig sådär ändå. Vaknar på lördag morgon med nästan 39 i feber. Sent samma kväll mådde jag sämre och hade då nästan 40 i feber. Slutade med att jag ringde 1177 och dom sa att jag skulle åka in. Men efter provtagningar och undersökningar blev jag hemskickad och mådde bättre. Kände mig ok under söndagen men kvällen slutade på akuten även då. På måndag kväll opererades jag akut med en kraftigt inflammerad blindtarm. Hej hopp där har man gjort det oxå! Kan säga att jag mådde fan bättre innan operation än efter. Bläää vad okaxig man kände sig. Så jag e nu sjukskriven fram till torsdag.
Under veckan jag var som sämst blev även Elin dålig med hög feber och ont i kroppen. Men nu visade det sig att det kommer två små bissingar i tjejens lilla mun =). Så det var ju inte så konstigt men riktigt jobbigt att hon blev så dålig.
Detta är vad som har hänt och det kanske inte var nån rolig uppdatering men man måste ju få skriva av sig lite skit!
Nu låter det från sovrummet =). Dags att ge fröken lite gröt innan det bär av till Skene marten med Anna och Cornelia!
Ha en riktigt fin söndag!
Kram
Ett tag sedan detta =).

RSS 2.0