Så sjukt nära nu!

Ja 13 dagar för att vara exakt. Kan ju öka på med 14 dagar till iofs men det lär vi ju märka.
Dagen började sådär bra idag. Min älskade sambo svor och förde liv och gjorde mig irriterad. Kanske är det han som är orsaken till mitt höga blodtryck?? Jag har enligt honom vänt på dygnet och sover bort hela dagen... Vet inte om jag kan hålla med där. Han sover ju iaf gott på nätterna. Det gör inte jag just nu. Tänk om man kunde få låna en sån där graviddräkt så dom kunde få känna hur det är att vara gravid och inte kunna sova gott hela natten? Man känner ju sig som en strandad val när man ska försöka vända sig från sida till sida. Sen blev han arg för att timern till lamporna i fönstret satt i vägen för att han skulle kunna öppna sin garderob. Den har suttit där i över en vecka och har hittills inte varit något problem!? "jävla dynga" hörde jag och sen drog han ut sladden och satte i den utan timern i. Och tände lampan!!! Det är ingen vits med en timer om bara ena lampan sitter i väggen och timern ligger på golvet...ja fan vad jag gnäller men det är sååå tröttsamt!
Jag behöver sova nu. Det är ju inget jag behöver räkna med om ett par veckor eller kanske om en vecka. Å ska han föra ett sånt liv så får han fan sova i gästrummet. Bäst för honom att han börjar lära sig för väcker han bebisen så kommer det bli ett jävla liv!
Nej men man kanske skulle bli liiite mer positiv? -14 grader ute. Solen lyser och det ser väldigt vackert ut. Ska avsluta tvätten idag. Hade tänkt att köra en röd bebistvätt men jag vete fasen om jag orkar.
Hobbit sitter i fönstret här i tv-rummet och "skäller" på fåglarna. Låter riktigt roligt faktiskt =). Funderar på vad man kan hitta på idag. Jag tror att jag ska försöka ta tag i det lilla förrådet med allt papper som ligger i typ hela rummet.
I morgon ska jag in till BM och lämna nytt urinprov och ta nytt tryck för att se hur det ligger till. Var ju ok i tisdags men jag ska nog fortsätta att ta det lugnt. Skulle aldrig förlåta mig själv om nåt hände med barnet.
Nej nu ska jag göra räkningarna som ligger och väntar. Så får vi se vad som händer sedan!
Puss å kram

Kommentarer
Postat av: emma

jadu Helen, är inte ett dugg avundsjuk på att vara gravid :P man glömmer fort märker ja när ja läser vad du skriver :)

Men det är bara att kämpa på! snart så är det över :)

2011-01-27 @ 09:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0