Dagen B för bebis!

Ja i alla fall så har man gått 40 fulla veckor idag =). Så nu kan den verkligen komma precis när som helst.
Känns verkligen heeelt galet. Det brukar jag säga men man fattar verkligen inte att vilken dag som helst så förändras vårat liv för alltid. Genom att det kommer en liten bebis som kommer behöva all vår kärlek och uppmärksamhet resten av livet. Ja det är verkligen svårt att förstå.
Vet att jag har varit rätt gnällig nu det sista på blogg och FB men det blir lätt så när man känner sig som en strandad val och får inte sova pga fogar som bråkar. Och nu har jag dessutom lyckats bli förkyld på köpet. Men det går väl över. Det blev ju faktiskt inte så illa som jag trodde att det skulle bli, med tanke på hur jag kände mig när jag vaknade i morse. Går över tills jag gifter mig =). Mina värden går upp och ner igen. Högre blodtryck och äggviteämnen är oxå lite högre. Men jag mår ju hyffsat bra och har inga känningar av det som skulle kunna vara havandeskapsförgiftning.
Det märks på den blivande mormor och moster att dom börjar bli nervösa =). Tycker det är otroligt sött. Är väldigt glad att dom är så engagerade. Min mamma ringer varje dag och frågar hur jag mår. Och läser du detta får du inte ta det negativt för jag blir bara glad och varm i hjärtat. Känns helt underbart!
Idag har vi varit hos Anna och Tobbe. Killarna rev i källaren och jag, Anna och Cornelia satt och tjötade i soffan. Dom håller på att byta kök och det är inte bara köket som blir drabbat av rivningen =). Även källaren får sig en törn men av giltliga anledningar.
Vårat badrum står fan helt stilla nu. Kunde man bara få dit duschväggar och en elektriker så vore jag nöjd. Sen ska det ju dras nya vattenledningar men kranen och hon kan jag klara mig utan. Fast å andra sidan kan jag ju inte tvätta om inte vattenledningarna dras heller om jag tänker efter =).
Jag är väldigt dålig på att uppdatera även om jag försöker. Men nu drar till och med syrran om mig med sin blogg och jag har haft min bra länge. Hon började på sin i år =). Sen e hon ju grym på allt vad hemsidor och sånt heter. Ska se om jag kan lyckas slänga in lite bilder på badrumsrenovering och lite annat. Visa vad som händer här hemma. =)
Nä nu ska jag ut i snöstormen och hämta min leverans med Alvedon hos pappa. Hans sambo var snäll nog att köpa det när hon handlade idag.
Ha det gott! Kramizar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0